Pàgina d'inici > Noticies

“Sigueu com a mares i no solterones”

[Romereports]  El papa Francesc va rebre a més de 800 superiores de congregacions religioses que es reuneixen aquests dies a Roma. Va ser una trobada cordial en què el Papa al començament del seu discurs va fer broma amb el secretari de la Congregació per als religiosos que va nomenar fa poques setmanes. PAPA FRANCESC […]

[Romereports

El papa Francesc va rebre a més de 800 superiores de congregacions religioses que es reuneixen aquests dies a Roma. Va ser una trobada cordial en què el Papa al començament del seu discurs va fer broma amb el secretari de la Congregació per als religiosos que va nomenar fa poques setmanes.

PAPA FRANCESC

Agraeixo a l’estimat germà cardenal Joao Braz de Aviz, per les paraules que m’ha dirigit, i també m’alegra la presència del secretari de la Congregació. Es diu Pepe…

Durant el seu discurs el Papa va parlar de l’obediència, la pobresa i la castedat. En aquest àmbit Francesc va demanar a les religioses que han de viure una castedat que genera fills espirituals, “la consagrada ha de ser mare, i no solterona” va dir per remarcar la importància d’aquesta maternitat espiritual.

A més va parlar del servei, de no intentar fer carrera a costa de les persones a les que s’ha de servir i va destacar la importància de viure en l’Església, recordant que “no es pot viure amb Jesús però sense l’Església”.

PAPA FRANCESC

“Estigueu alegres, perquè és bonic seguir Jesús, és bonic convertir en imatge de la Mare de Déu i de la nostra santa Mare Església jeràrquica”.

El tema del congrés que ha reunit les superiores de les congregacions religioses és el servei de l’autoritat segons l’Evangeli.

T'interessarà ...