Pàgina d'inici > Noticies

“Signes dels Temps“ canvia d’horari

A partir del 30 de gener s’emetrà els diumenge a les 10 del matí per TV3 El programa religiós de Televisió de Catalunya “Signes dels temps” canvia el seu horari d’emissió. A partir del diumenge 30 de gener, l’espai s’emetrà a les 10 del matí per TV3, una hora més tard que fins ara. L’espai [...]

A partir del 30 de gener s’emetrà els diumenge a les 10 del matí per TV3

El programa religiós de Televisió de Catalunya “Signes dels temps” canvia el seu horari d’emissió. A partir del diumenge 30 de gener, l’espai s’emetrà a les 10 del matí per TV3, una hora més tard que fins ara.

L’espai es va estrenar a TVC el 1986 i des de llavors ha emès més de 1.000 edicions. S’ha convertit en un dels programes més veterans de la cadena.

“Signes dels temps” és un magazín d’entrevistes i reportatges sobre la vida de l’Església Catòlica. És un programa plural que dóna veu a grups i moviments, i també ofereix informacions ecumèniques i interreligioses.

L’equip del programa està format per Francesc Rosaura a la direcció i la presentació, Maria Eugènia Pujalà i Jaume Altadill a la realització, Montse Canals i Alfons Molist a la producció, i Eulàlia Tort i Montserrat Esteve a la redacció.

Sant Joan Despí, 26 de gener del 2011

T'interessarà ...