Pàgina d'inici > Noticies

Setmana carregada d'activitats de la Delegació de Joventut

La Delegació de Joventut de la diòcesi de Barcelona posa en marxa durant aquesta setmana tot un conjunt d’activitats de la nova temporada 2013-2014 “Poseu a #Crist..y habrá lío”.  Escola de Pregària Aquesta setmana vine a entrenar l’esperit amb…Santa Teresa i amb els joves de la família teresiana amb el sr. Cardenal, altres joves i alguns [...]

La Delegació de Joventut de la diòcesi de Barcelona posa en marxa durant aquesta setmana tot un conjunt d’activitats de la nova temporada 2013-2014 “Poseu a #Crist..y habrá lío”

Escola de Pregària

Aquesta setmana vine a entrenar l’esperit amb…Santa Teresa i amb els joves de la família teresiana amb el sr. Cardenal, altres joves i alguns experts entrenadors de la pregària que ha tingut l’Església. Donaran cinc breus consells de com pregar de la mà d’alguns joves que habitualment viuen aquest carisma. L’entrenament tindrà lloc a la parròquia de Santa Anna el proper dijous a les 20:00h.

Escola d’animadors

No tinc joves a la meva parròquia ni moviment… què puc fer? Tinc alguns joves que venen per la parròquia, com puc organitzar un grup de joves? Què fem? Pregàries? debats? lectura bíblica? Video fórums? Revisió de vida? Totes aquestes i més preguntes es podran fer aquest dissabte a les 10:00h a Joan Àguila, prevere, cantant i llicenciat en pastoral juvenil a Roma. Un matí de formació a la Delegació de Joventut (c/Villarroel, 81) on es donaran pistes per poder organitzar un grup de joves que els ajudi a apropar-se i conèixer més a Jesucrist i a viure l’evangeli. El preu serà de 3  euros amb esmorzar inclòs.

Cafè Youcat

Si demà hi haguéssin el·leccions, a qui votaria Jesús de Natzaret? O potser no votaria? Aquestes són preguntes que tot jove cristià es planteja, però què diu l’Església sobre la fe i la política? Els cristians s’han de posicionar políticament? Hi ha d’haver un partit cristià? Hi ha algún sistema polític més evangèlic que d’altres? El sr. Josep Maria Carbonell, catòlic, exdiputat del Parlament, degà de la Facultat Ramon Llull i president de la Fundació Joan Maragall, será l’encarregat de respondre totes aquestes qüestions el diumenge de 18:00h a 20:00h a la parròquia de Santa Anna.

T'interessarà ...