Sants i patrons de la JMJ

La propera Jornada Mundial de la Joventut cada cop és més a prop. Els preparatius i les inscripcions son ja en marxa però cap posar també l’accent en la preparació espiritual i personal d’aquesta gran trobada de joves. Des del Secretariat Interdiocesà de Pastoral de Joventut de Catalunya i les Balears s’han editat uns punts [...]

La propera Jornada Mundial de la Joventut cada cop és més a prop. Els preparatius i les inscripcions son ja en marxa però cap posar també l’accent en la preparació espiritual i personal d’aquesta gran trobada de joves.

Des del Secretariat Interdiocesà de Pastoral de Joventut de Catalunya i les Balears s’han editat uns punts de llibre en català que t’ajudaran a descobrir la vida d’aquests sants i patrons i a tenir-los presents en la pregària.

Després de l’anunci de la seva beatificació, Joan Pau II ha estat nomenat patró de la JMJ. Sempre va mostrar gran predilecció pels joves i va ser durant el seu pontificat quan van començar les Jornades Mundials de la Joventut.  Un gran missioner a l’Orient com sant Francesc Xavier; fundadors de les Carmelites descalces i la Companyia de Jesús com santa Teresa de Jesús i sant Ignasi de Loiola; tot un referent en literatura mística com sant Joan de la Creu i el creador de les Jornades Mundials de la Joventut i un gran amic dels joves, Joan Pau II, són alguns dels sants i patrons intercessors en aquesta edició de la JMJ a Madrid.

Beat Joan Pau II

Santa Teresa de Jesús

Sant Ignasi de Loiola

Sant Francesc Xavier

San Joan de la Creu

T'interessarà ...

17 Maig, 2019
La germana teresiana guardonada per la seva trajectòria, aplicant el personalisme de Mounier vinculat amb Santa Teresa en totes les etapes de la seva vida