Sant’Egidio amb els ancians de Barcelona

Presentació de la quarta edició de la guia «com quedar-se a casa quan s’és ancià» el 14 de juny a les 18:00 h a la Basílica dels Sants Màrtirs Just i Pastor

Sant’Egidio presenta la quarta edició de la guia «com quedar-se a casa quan s’és ancià». Serà el proper 14 de juny a les 18:00 h a la Basílica dels Sants Màrtirs Just i Pastor. Així, servirà per reflexionar sobre la situació dels ancians a la ciutat de Barcelona. També hi haurà observacions i dades sobre els canvis de les condicions de vida i els recursos per quedar-se a casa en aquest temps de crisi.

Testimonis il·lustratius

En la presentació s’escoltarà el testimoni dels joves i ancians que il·lustraran la voluntat dels ancians de quedar-se a casa. També intervindran el pintor, Joan-Pere Viladecans; el  gerent de l’Àrea de Drets Socials de l’Ajuntament de Barcelona, Ricard Fernández; i la responsable del coordinament dels ancians de la Comunitat de Sant’Egidio, Montserrat Vilaseca.

 La guia Com quedar-se a casa quan s’és ancià vol respondre a les exigències d’ajuda de moltes persones que a Barcelona busquen suport, serveis i companyia per poder continuar vivint a casa encara que es facin més grans i que, pel fet de viure soles, els sigui més difícil fer front als problemes de gestió de la vida de cada dia.

T'ha agradat aquest contingut? Subscriu-te al nostre butlletí electrònic. Cada setmana, l'actualitat de l'Església diocesana al teu correu.

T'interessarà ...

16 Juliol, 2019
Els missioners de la província eclesiàstica de Barcelona es reuneixen sota el lema: «Batejats i enviats: l’Església de Crist en missió al món»
16 Juliol, 2019
Entrevista a Carles Armengol, autor del llibre "Canviar el consum per canviar la vida", on es parla de la vinculació entre el consumisme i la crisi social i ambiental que s’està patint a escala global