Sant’Egidio amb els ancians de Barcelona

Presentació de la quarta edició de la guia «com quedar-se a casa quan s’és ancià» el 14 de juny a les 18:00 h a la Basílica dels Sants Màrtirs Just i Pastor

Sant’Egidio presenta la quarta edició de la guia «com quedar-se a casa quan s’és ancià». Serà el proper 14 de juny a les 18:00 h a la Basílica dels Sants Màrtirs Just i Pastor. Així, servirà per reflexionar sobre la situació dels ancians a la ciutat de Barcelona. També hi haurà observacions i dades sobre els canvis de les condicions de vida i els recursos per quedar-se a casa en aquest temps de crisi.

Testimonis il·lustratius

En la presentació s’escoltarà el testimoni dels joves i ancians que il·lustraran la voluntat dels ancians de quedar-se a casa. També intervindran el pintor, Joan-Pere Viladecans; el  gerent de l’Àrea de Drets Socials de l’Ajuntament de Barcelona, Ricard Fernández; i la responsable del coordinament dels ancians de la Comunitat de Sant’Egidio, Montserrat Vilaseca.

 La guia Com quedar-se a casa quan s’és ancià vol respondre a les exigències d’ajuda de moltes persones que a Barcelona busquen suport, serveis i companyia per poder continuar vivint a casa encara que es facin més grans i que, pel fet de viure soles, els sigui més difícil fer front als problemes de gestió de la vida de cada dia.

T'ha agradat aquest contingut? Subscriu-te al nostre butlletí electrònic. Cada setmana, l'actualitat de l'Església diocesana al teu correu.

T'interessarà ...

23 Octubre, 2019
Cafè Youcat obre la temporada amb la Regina Mary, una cristiana que va patir la repressió religiosa a l'Índia hinduista