Santa Dorotea torna al segle XXI

Gairebé trescentes persones assisteixen al musical interpretat pels alumnes de l’institut XXV Olimpíada

Al voltant d’unes trescentes persones van assistir a la parròquia de Santa Dorotea per commemorar el dia de la Santa d’una manera diferent i amb la participació dels feligresos, que van gaudir de l’espectacle musical sobre la vida de la patrona.

Els encarregats de posar en escena la biografia de Santa Dorotea van ser els alumnes de batxillerat artístic de l’institut XXV Olimpíada. A partir d’un guió propi els joves van posar la veu i les coreografies per mostrar el la vida de la Santa del segle II d.C., adaptada ple segle XXI.

El Musical

El musical transcórrer en un institut, fent palesa del setge que va tenir Santa Dorotea al segle II d.C., transportat al segle XXI per mostrar l’assetjament actual entre alumnes i professors, i d’aquesta manera, entendre la vida, gens fàcil, de la santa. Un ambient molt bonic amb l’agraïment dels pares cap a la parròquia.

El debat

Passat carnestoltes s’organitzarà un debat amb els alumnes per tractar les qüestions més rellevants del musical, què els va passar pel cap i com ho van viure.

 

T'interessarà ...

23 Maig, 2019
La Parròquia de Sant Agustí del Raval es tenyeix de vermell per celebrar la festivitat de la patrona dels impossibles amb el bisbe Antoni Vadell
22 Maig, 2019
El reportatge de cristians perseguits exposa la greu situació de la llibertat religiosa al món