Pàgina d'inici > Noticies > Església de Barcelona

Sant Josep Obrer, al servei dels malalts

Amb motiu de la seva festivitat, es va celebrar una eucaristia per demanar la sanació i la recuperació econòmica dels que més ho necessiten

Seguint l’antiga tradició de posar a totes les persones malaltes als peus de Sant Josep Obrer, es va celebrar una eucaristia a l’esplanada del seu Santuari a Barcelona (Av. St. Josep de la Muntanya, 25) el passat divendres 1 de maig al migdia.

La missa, amb motiu de la festivitat del Sant, va comptar amb la presència dels malalts, acompanyat dels seus familiars i de feligresos, que no es van voler perdre la oportunitat de demanar la sanació i la fortalesa davant la malaltia de les persones més estimades. També cal destacar l’assistència de les germanes de la congregació religiosa de Sant Josep.

La missa va ser oficiada pel consiliari de la comunitat, el Pare José Rodriguez, que en la seva homilia va demanar  apropar-nos al senyor, font de felicitat i d’amor. També va destacar les paraules de l’evangeli que assenyalen que el valor d’una persona depèn de la quantitat i capacitat d’amor que donem als altres.

Finalment, amb motiu de la festivitat de l’1 de maig, les pregàries dels fidels van estar dedicades a demanar solucions per als problemes econòmics sorgits de la crisi i feina per a totes les persones que la necessiten. 

T'interessarà ...