Salm 23: “Senyor és el meu Pastor”

La professora de Bíblia i Antic Testament, Mª Claustre Solé, explica als 15 Minuts al Cor el significat del salm 23 del recull de David

La religiosa i professora de Bíblia i Antic Testament de la Facultat de Teologia, la Dra. Mª. Claustre Solé, ha conduït aquest divendres la micro- conferència del 15 Minuts al Cor. El tema d’aquesta xerrada ha estat una meditació entorn la frase del Salm 23: “El Senyor és el meu Pastor, no em manca res”. Claustre Solé ha fet una detallada explicació de la frase i ha anat pas per pas desgranant el Salm i cada un dels significats que aporta. 

T'ha agradat aquest contingut? Subscriu-te al nostre butlletí electrònic. Cada setmana, l'actualitat de l'Església diocesana al teu correu.

T'interessarà ...

16 Juliol, 2019
Els missioners de la província eclesiàstica de Barcelona es reuneixen sota el lema: «Batejats i enviats: l’Església de Crist en missió al món»
16 Juliol, 2019
Entrevista a Carles Armengol, autor del llibre "Canviar el consum per canviar la vida", on es parla de la vinculació entre el consumisme i la crisi social i ambiental que s’està patint a escala global