Pàgina d'inici > Noticies > Església de Barcelona

‘Salillum’: activisme, fe i inspiració

L’Acció Catòlica Obrera presenta una nova revista amb la finalitat d’expressar idees, reflexions i provocar debats

La Parròquia de Santa Madrona del Poble-Sec va acollir aquest dijous a la tarda la presentació de la nova revista Salillum, editada semestralment per l’Acció Catòlica Obrera. La revista ha sorgit com una plataforma per expressar idees, reflexions i provocar debat al voltant de les dues fidelitats que vertebren l’entitat: la fidelitat a Jesús fent Església i la fidelitat al món obrer. Així ho van explicar els presidents de l’ACO, Montserrat Ribas i Jesús Jiménez, tot i que Joan Andreu Parra, responsable de comunicació de l’entitat, va tractar amb més profunditat els continguts i objectius de Salillum.

Taula rodona

L’encontre també va comptar amb una taula rodona sobre “La fe en Jesucrist, motor per a viure i compartir”, moderada per Quim Cervera. En aquesta van participar tres dels protagonistes del primer número de la revista: l’economista i activista social Arcadi Oliveres; l’educador i emprenedor social Dani Jover i la monja teresiana Victòria Molins.

Revista amb voluntat de connexió

‘Activisme, fe i inspiració’, amb aquest subtítol la revista expressa els seus principals actius: per una banda, mitjançant col·laboracions de persones provinents de diferents àmbits i associacions, pretén expressar la pluralitat en l’Església. D’altra banda, aquesta publicació vol ser un vehicle de formació i educació davant un món complex.

Se’n preveuen dues edicions anuals, en català i castellà, que s’enviaran per correu postal als militants i simpatitzants de l’ACO, i també a totes aquelles persones que se’n facin subscriptors.

Finalment, amb un bon refrigeri, assistents i ponents van poder dialogar, resoldre dubtes i contrastar opinions.

T'interessarà ...