S’agreuja la situació dels cristians a Terra Santa

[Catalunya Cristiana] Els habitants de Terra Santa, i en particular la minvant població cristiana, pateixen una «profunda ansietat» pels esdeveniments foscos i dramàtics dels darrers mesos: el conflicte de Gaza i el sud d’Israel; la guerra civil a Síria, que ha donat lloc a un gran nombre de refugiats que han hagut de fugir cap [...]

[Catalunya Cristiana] Els habitants de Terra Santa, i en particular la minvant població cristiana, pateixen una «profunda ansietat» pels esdeveniments foscos i dramàtics dels darrers mesos: el conflicte de Gaza i el sud d’Israel; la guerra civil a Síria, que ha donat lloc a un gran nombre de refugiats que han hagut de fugir cap a altres països, ha produït una enorme tensió sobre els seus recursos; i un increment de la polarització entre Israel i Palestina. Ho adverteixen els bisbes europeus i nord-americans en finalitzar el seu pelegrinatge anual a la zona, celebrat del 5 al 10 de gener. 

Llegir-ne més.

T'ha agradat aquest contingut? Subscriu-te al nostre butlletí electrònic. Cada setmana, l'actualitat de l'Església diocesana al teu correu.

T'interessarà ...