Pàgina d'inici > Noticies > Església de Barcelona

Rosa Deulofeu donarà nom a l’interior de l’Illa Bayer

El Consell del districte de l’Eixample aprova la proposta, tot i que l’Ajuntament serà qui tingui l’última paraula

Rosa Deulofeu, qui va ser delegada de pastoral de joventut de l’arxidiòcesi de Barcelona, i difunta l’any 2004, donarà nom a un interior d’illa de l’Esquerra del Eixample. La decisió es va prendre a l’últim ple del districte de l’Eixample a la sessió ordinària del passat 5 de març i va rebre el suport dels grups de CiU, PSC i PP. A partir d’aquesta iniciativa, la comissió de nomenclàtor de l’Ajuntament de Barcelona serà qui tindrà l’última paraula i validi el pas donat pel districte. L’illa, coneguda popularment con L’Illa Bayer, està delimitada pels carrers París, Calàbria, Viladomat i Còrsega.

El regidor popular, Xavier Mulleras, ha estat l’impulsor de la iniciativa de dedicar un espai públic a Rosa Delulofeu, una figura “necessària en moments com els actuals en què els valors fan tanta falta”.

Nascuda a Barcelona l’any 1959, la Rosa Deulofeu era una persona que vivia intensament la seva vida professional, però també cercava el sentit de la seva vida. Una dona de Déu i gran impulsora de la pastoral juvenil, que va treballar  intensament en la integració dels joves discapacitats.

T'interessarà ...