Pàgina d'inici > Noticies

Roda de premsa de Germanor

Arran de la malaltia del seu pare, que era “un home d’una profunda espiritualitat, manifestada en una orientació de servei i ajut”, l’Albert Arqued va canviar la seva escala de valors. El contacte amb un prevere de Bilbao i amb un monjo de Montserrat el van fer retrobar-se amb la fe: “Tots dos, amb la […]

Arran de la malaltia del seu pare, que era “un home d’una profunda espiritualitat, manifestada en una orientació de servei i ajut”, l’Albert Arqued va canviar la seva escala de valors. El contacte amb un prevere de Bilbao i amb un monjo de Montserrat el van fer retrobar-se amb la fe: “Tots dos, amb la seva generositat i bondat, em van ajudar i reconfortar en aquest tràngol tan dur i alhora tan natural”. L’Albert és pare de família i empresari especialitzat en desenvolupament d’organitzacions i caça-talents.

Què et va fer reflexionar?

Acostumat a valorar, analitzar i organitzar la vida dels altres, em vaig parar a pensar què era important en la meva vida, quines coses realment m’havien d’amoïnar… El meu temps i la meva energia són finits i havia de replantejar-me a què els havia de dedicar. Vaig reflexionar sobre el sentit que calia donar a la vida i com aportar el meu gra de sorra a la dels altres.

Com ha canviat la teva vida?

Ja no intento tenir el control de tot. He iniciat un camí d’autoconeixement. La meva vida és un reflex de com em concebo a mi mateix, els altres, el meu paper al món i la meva relació amb Déu. Intento ser més humil i reflexiu, menys materialista, egoista i superficial. Estic intentant fer un camí en bona direcció i la part espiritual és fonamental.

Ara ets més feliç?

Sens dubte. Estic prenent consciència dels meus valors i intento ser coherent amb ells. No és fàcil. Aquesta presa de consciència em fa acceptar els meus defectes i les meves virtuts, aprendre dels errors… Aquest camí que he iniciat està millorant la qualitat de les meves relacions i es nota tant a nivell personal com professional. El contacte amb Montserrat m’ha ajudat molt.

Entrevista realitzada per Òscar Bardají i Martín a Albert Arqued  pel full dominical del diumenge 15 de desembre 

T'interessarà ...