Pàgina d'inici > Noticies

Ritu d’ingrés al Catecumenat a la diòcesi de Barcelona

Amb motiu de l’inici del nou any litúrgic es celebrà a la Catedral de Barcelona l’admissió al catecumenat d’aquelles persones que demanen el Baptisme i que l’església els ofereix tot un camí d’acompanyament  en la Iniciació Cristiana. Des de la instauració del Catecumenat l’any 2002, es ve celebrant el ritu d’ingrés al catecumenat a la [...]

Amb motiu de l’inici del nou any litúrgic es celebrà a la Catedral de Barcelona l’admissió al catecumenat d’aquelles persones que demanen el Baptisme i que l’església els ofereix tot un camí d’acompanyament  en la Iniciació Cristiana.

Des de la instauració del Catecumenat l’any 2002, es ve celebrant el ritu d’ingrés al catecumenat a la Catedral el dissabte del primer diumenge d’advent per els infants no batejats i que són en edat catequètica i per als adults el mateix primer diumenge d’advent.

Aquest passat dissabte, dia 30 de novembre, 54 infants i adolescents entre set i catorze anys de 19 parròquies han estat admesos  al Catecumenat en la celebració presidida pel Sr. Cardenal, Arquebisbe de Barcelona, Mons. Lluís Martínez Sistach.

Diumenge un bon nombre d’adults també han estat admesos al Catecumenat en la celebració presidida per Mn. Felip-Juli Rodriguez Piñel, delegat diocesà per al Catecumenat.

 

T'interessarà ...