Pàgina d'inici > Noticies > Catecumenat

Ritu d'Elecció dels Catecúmens

Diumenge, dia 22 febrer 2015 va tenir lloc a la SE Catedral de Barcelona, el Ritu d'Elecció dels Catecúmens propers a rebre els Sagraments de la Iniciació Cristiana

El diumenge, dia 22 de febrer de 2015 va tenir lloc a la S.E. Catedral de Barcelona, el Ritu d’Elecció dels Catecúmens pròxims a rebre els Sagraments de la Iniciació Cristiana.

Primerament es van trobar a la sala de la Mercè de la Catedral on Mn. Felip-Juli Rodríguez, Delegat Diocesà per al Catecumenat,  va fer una catequesi sobre el Ritu d’Elecció, el seu significat i la seva importància dins el procés catecumenal de la vida  de cadascú dels catecúmens que venien acompanyats pels seus padrins, catequistes-acompanyants i d’altres familiars que també van voler participar i compartir aquesta Celebració tan important.

A continuació va tenir lloc la celebració de l’Eucaristia, presidida pel mateix Mn. Felip-Juli i concelebrada pels preveres de les parròquies on els catecúmens estan fent el procés catecumenal. Després de l’homilia s’inicià el Ritu de l’Elecció amb la presentació dels candidats acompanyats pels seus respectius padrins i acabant amb la inscripció dels seus noms al Llibre del Elegits.

Amb una nova alegria als seus cors que traspuava el seu semblant…  i donant gràcies al bon Déu, van continuar amb la celebració de l’Eucaristia. Al final es va  fer una fotografia de tot el grup i es va entregar un recordatori de la celebració.  

 

 

T'interessarà ...