Pàgina d'inici > Noticies

Reviu la Setmana Missionera!

Vas anar al Brasil i vols recordar l’experiència dia per dia? Vas viure la JMJ des de Barcelona i et vas perdre el seguiment dels joves de la diòcesi? Torna a veure tot el que va passar del 15 al 21 de juliol al Brasil! Setmana Missionera Dilluns, 15 de juliol: Arribada a Campo Limpo, [...]

Vas anar al Brasil i vols recordar l’experiència dia per dia? Vas viure la JMJ des de Barcelona i et vas perdre el seguiment dels joves de la diòcesi? Torna a veure tot el que va passar del 15 al 21 de juliol al Brasil!

Setmana Missionera

Dilluns, 15 de juliol: Arribada a Campo Limpo, Sao Paulo, després d’un vol de 10 hores amb sortida des de Barcelona. Trobada amb les famílies d’acollida.


Dimarts, 16 de juliol: Primera missa al Brasil. Els càntics i els balls passen a ser el plat del dia. Missa d’apertura a la Catedral Sagrada Família


Dimecres, 17 de juliol: La importància dels voluntaris i el missatge del Pare Rodolfo, rector de la parròquia Sant Pius X. Com és Campo Limpo, la diòcesi on s’allotgen els pelegrins?


Dijous, 18 de juliol: Visita a una favela. Adoració eucarística a la Catedral Sagrada Família.


Divendres, 19 de juliol: Toca rentar els plats als pelegrins espanyols! I a la nit… acomiadament a la parròquia Pius X. Representació dels joves voluntaris sobre el retrobament amb Déu.


Dissabte, 20 de juliol: Visita a Sao Paulo i, per la nit, missa d’enviament a la JMJ.

Diumenge, 21 de juliol: Visita a la Basílica d’Aparecida i viatge cap a Rio de Janeiro.


T'interessarà ...