Pàgina d'inici > Noticies

Reviu la JMJ de Rio de Janeiro!

Vas anar al Brasil i vols recordar l’experiència dia per dia? Vas viure la JMJ des de Barcelona i et vas perdre el seguiment dels joves de la diòcesi? Torna a veure tot el que va passar del 22 al 30 de juliol al Brasil! JMJ a Rio de Janeiro Dilluns, 22 de juliol: Dia […]

Vas anar al Brasil i vols recordar l’experiència dia per dia? Vas viure la JMJ des de Barcelona i et vas perdre el seguiment dels joves de la diòcesi? Torna a veure tot el que va passar del 22 al 30 de juliol al Brasil!

JMJ a Rio de Janeiro

Dilluns, 22 de juliol: Dia de turisme per la ciutat de Rio. Visita al Corcovado i al Pao de Açúcar.

El cardenal Sistach arriba a Rio de Janeiro i, el mateix dia, presideix la inauguració de l’exposició sobre Gaudí, l’única exposició espanyola de la JMJ.


Dimarts, 23 de juliol: Missa d’apertura de la JMJ, presidida per l’arquebisbe de Rio de Janeiro, Mons. Dom Orani. Com mengen i es mouen els pelegrins durant la JMJ?

Dimecres, 24 de juliol: Comença el format de catequesi i missa pel matí. Per la tarda, entrevista dels pelegrins al cardenal Sistach.

Dijous, 25 de juliol: Segona catequesi del cardenal Sistach. Missatge de condol de l’arquebisbe de Barcelona per les víctimes de l’accident de tren a Santiago de Compostela. Cerimònia d’acollida del Papa Francesc.


Divendres, 26 de juliol: Tercera i última catequesi amb el cardenal Sistach. Trobada dels joves de la diòcesi de Barcelona amb l’arquebisbe de Barcelona i, posteriorment, Via Crucis a la platja de Copacabana.


Dissabte, 27 de juliol: Peregrinació de 9,5 km des de l’estació Central fins a la platja de Copacabana. En arribar, acampada a la platja i espera fins a la Vigília amb el Papa Francesc, quan els pelegrins es van retrobar els joves voluntaris de Campo Limpo i els van acollir.


Diumenge, 28 de juliol: Despertar a la platja de Copacabana. Participació en el flashmob i missa d’enviament de la JMJ, en la que s’anuncia que Cracòvia serà la seu de la JMJ 2016.


Dimarts, 30 de juliol: Tornada a l’aeroport de Barcelona i acollida per part del bisbe auxiliar, Mons. Sebastià Taltavull.


T'interessarà ...