Reunió 224ª de la Conferència Episcopal Tarraconense a Barcelona

La trobada de tots els bisbes de les diòcesis amb seu en territori català s'ha celebrat al Seminari Conciliar de Barcelona

El dia 24 d’octubre de 2017 va tenir lloc la reunió n. 224 de la Conferència Episcopal Tarraconense (CET), a l’edifici del Seminari Conciliar de Barcelona. La reunió fou presidida per Mons. Jaume Pujol Balcells, arquebisbe metropolità de Tarragona i hi van assistir tots els seus membres. Per primer cop hi van participar els nous auxiliars de l’arquebisbat de Barcelona, Mons. Sergi Gordo i Mons. Antoni Vadell. També, els bisbes han felicitat Mons. Sebastià Taltavull pel seu nomenament com a bisbe de Mallorca, que prendrà possessió d’aquesta seu el proper 25 de novembre.

Després de reflexionar sobre la situació social que està vivint el país, van tractar diverses qüestions proposades a l’ordre del dia, de litúrgia, treball envers les drogodependències, amb la presència de representants del CECAS, la propera escaiença del nº 2000 de la revista Catalunya Cristiana, i la situació de la pastoral penitenciària a Catalunya, entre d’altres.

L’endemà, els bisbes van participar a la inauguració oficial del Curs 2017-2018 de l’Ateneu Sant Pacià de Barcelona, que agrupa les facultats de Teologia, Filosofia i “Antoni Gaudí” i diversos Instituts.

T'ha agradat aquest contingut? Subscriu-te al nostre butlletí electrònic. Cada setmana, l'actualitat de l'Església diocesana al teu correu.

T'interessarà ...