Pàgina d'inici > Noticies

Resposta de la Delegació de Mitjans de Comunicació Social

Resposta donada a dos òrgans de comunicació social que s’han interessat per aquest assumpte. La Delegació de Mitjans de Comunicació Social, en resposta a la seva petició sobre les notícies publicades darrerament sobre l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau,  de Barcelona, diu que entre els trets distintius de l’assistència sanitària prestada per aquesta [...]

Resposta donada a dos òrgans de comunicació social que s’han interessat per aquest assumpte.

La Delegació de Mitjans de Comunicació Social, en resposta a la seva petició sobre les notícies publicades darrerament sobre l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau,  de Barcelona, diu que entre els trets distintius de l’assistència sanitària prestada per aquesta institució es destaca l’alt grau d’eficàcia d’una medicina practicada de conformitat amb els principis ètics de l’humanisme cristià i de les normes morals de l’Església catòlica. Aquesta línia d’actuació ha estat la constant d’actuació seguida a l’Hospital al llarg de tota la seva història. Els dos canonges presents en el Patronat de l’Hospital (MIA) i l’arquebisbe han treballat sempre perquè es respecti aquest ideari.

L’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau mai no ha demanat l’acreditació com a centre autoritzat per a la pràctica d’interrupcions de l’embaràs.

La Direcció de l’Hospital donà instruccions al Director del Servei de Ginecologia i Obstetrícia perquè no es dugui a terme aquesta pràctica en aquest hospital.

T'interessarà ...