Pàgina d'inici > Noticies > Joventut

Regles d'esport, lliçons de vida

Els joves s'enfronten a una gimcana en la darrera Estació d'Enllaç al recinte esportiu de la Salle de Gràcia

Els joves de la diòcesi de Barcelona s’han reunit en una nova Estació d’Enllaç dedicada a aprofundir en la fe a través dels valors de l’esport. La trobada va tenir lloc al recinte esportiu de la Salle de Gràcia, on es va desenvolupar una gimcana organitzada pels joves focolars, un moviment fundat per la italiana Chiara Lubich, premiada per la seva tasca a favor dels drets humans.

Olimpic Faith Games”

En total van ser sis proves, cada una de les quals centrada en una ensenyança per al joc i per a la vida, com per exemple aprendre a jugar en equip, saber acceptar la victòria de l’oponent o la força per evitar fer trampes.

La nit, batejada com les “Olimpic Faith Games” que va atraure al voltant d’una cinquantena de persones, va concloure amb la regla d’or que Jesús va ensenyar per jugar tot tipus de joc: “no facis als altres el que no t’agradaria que et fessin a tu”. Una lliçó que s’ha d’aplicar a les partides a les que ens desafia la vida cada dia.

Preguem a la platja

La propera estació d’enllaç tindrà lloc el propèr 25 d’abril a la platja, on els joves de la diòcesi aprendran a pregar en un nou entorn.

T'interessarà ...