Regala “Passió Solidària”

Mans Unides i La Passió d'Esparreguera s'alien oferint una proposta per obsequiar aquest Nadal el lluitant contra la pobresa als països del sud

Aquest Nadal, l’ONG Mans Unides i La Passió d’Esparreguera s’han aliat per lluitar contra la pobresa oferint, alhora, una solució a tots aquells dubtosos que no saben que regalar per Nadal o Reis. S’uneixen sota el lema “Passió Solidària”, una campanya nadalenca de manera que el 40% del que s’obtingui de les entrades venudes es destinarà als projectes de Mans Unides.


 

Passió Solidària

Aquesta aliança pretén amb aquesta primera acció involucrar a tot Catalunya a col·laborar amb la lluita contra la pobresa, a través, del tradicional espectacle de La Passió d’Esparreguera. Segons explica el president de Mans Unides, Joan Martí Llobet, “la finalitat és trobar al màxim de finançament econòmic per als prop de sis-cents projectes anuals que duem a terme a diferents països del món sud com: Sud Amèrica, Àfrica i Àsia”.

Aquesta setmana, fins al 17 de desembre, els actors de La Passió caracteritzats estan a la Plaça de Catalunya difonent entrades amb el concepte de “Regala Passió Solidària”, en un stand amb els decorats de La Passió. “La Passió agrupa un conjunt de persones que es mouen per solidaritat amb el voluntariat –i que millor que participar en aquesta campanya nadalenca”. Explica el cap de comunicació i vendes de l’espectacle, Francesc Alert, que assegura que en aquest regal “hi trobes sentiment, amor afecte, treball ben fet, la tradició centenària i, sobretot, emoció. A més, d’aquest factor tan important que és la solidaritat”.

Espectacle colpidor

Es tracta d’una oportunitat per veure un dels espectacles més colpidors de la tradició cultural de Catalunya. “Un gran espectacle que aconsegueix transmetre a l’espectador l’essència d’uns personatges amb dos mil anys d’història. La grandiositat del teatre, la gran quantitat d’actors en escena, els vertiginosos canvis escenogràfics, la perfecta unió de text i amb orquestra en directe”.

Programa i entrades

Tota la informació es pot trobar al web de l’ONG, o bé, al de La Passió.  La temporada 2016 de La Passió d’Esparreguera consta de 10 representacions, del 28 de febrer a l’1 de maig, preferentment realitzades en diumenge. Tot aquell interessat en obtenir unes entrades per a regalar ho podrà fer des del web de Mans Unides accedint a la pestanya ‘Regal’ i entrant a la pestanya de compra, que portarà al portal ‘Tiketea’.

 

T'interessarà ...