Pàgina d'inici > Noticies > Església de Barcelona

Recordant a Teresa Losada, la monja dels immigrants

El repàs a la figura d'aquesta religiosa franciscana entra dins el marc de la 5a edició de la trobada "Testimonis entre els pobres", que comptarà amb una conferència a càrrec del Pare Joaquim Pons

El Secretariat pels marginats de l’Arquebisbat de Barcelona, amb la col·laboració de “Caminem Junts en la diversitat” celebrarà el proper 12 d’abril a les 10:30 la 5ª edició de la trobada “Testimonis entre els pobres”. Enguany es recordarà a Teresa Losada, fundadora de Bayt-al-Taqafa. La iniciativa tindrà lloc a l’Escola de les Teresianes del carrer Ganduxer, 85.

Programa
L’acte consistirà en una conferència del Pare Joaquim Pons sobre “els reptes que suposa la migració pels cristians”. També hi haurà una fira d’entitats, una taula rodona sobre l’obra de Teresa Losada amb participació de membres de Bayt-al -Taqafa, i les aportacions sobre la personalitat de Teresa Losada a càrrec de Victòria Molins, autora del fulletó “Testimoni entre els pobres” i de Xavier Alonso, autor d’un llibrer de “Cristianisme i Justícia” sobre la seva personalitat. Després hi haurà la possibilitat de quedar-se a dinar i de visionar una pel·lícula sobre el tema.
Hi són convocades totes les persones sensibles als neguits dels més pobres i els membres d’associacions i entitats cristianes que treballen en la marginació i la migració.

T'interessarà ...