Recordant a Teresa Losada, la monja dels immigrants

El repàs a la figura d'aquesta religiosa franciscana va entrar dins el marc de la 5a edició de la trobada "Testimonis entre els pobres"

El Secretariat pels marginats de l’Arquebisbat de Barcelona, amb la col·laboració de “Caminem Junts en la diversitat” va celebrar el passat dissabte a les 10:30 la 5ª edició de la trobada “Testimonis entre els pobres”. Enguany es va recordar a Teresa Losada, fundadora de Bayt-al-Taqafa. La iniciativa va tenir lloc a l’Escola de les Teresianes del carrer Ganduxer, 85.

Programa

L’acte va consistir en una conferència del Pare Joaquim Pons sobre “els reptes que suposa la migració pels cristians”. Al acabar, també es va organitzar una fira d’entitats, on els presents van poder comprar obsequis per ajudar amb els beneficis a les diferents fundacions col·laboradores.   Seguidament es va realitzar una taula rodona sobre l’obra de Teresa Losada, amb participació de membres de Bayt-al -Taqafa, i també es va comptar amb diferents aportacions sobre Teresa Losada a càrrec de Victòria Molins, autora del fulletó “Testimoni entre els pobres” i de Xavier Alonso, autor d’un llibre de “Cristianisme i Justícia” sobre la seva personalitat. Després hi va haver un dinar i es va   visionar una pel·lícula sobre el tema.

Va ser una jornada on totes les persones sensibles als neguits dels més pobres i els membres d’associacions i entitats cristianes que treballen en la marginació i la migració van unir-se en el record d’una monja que sempre va estar al costat dels immigrants.

 

T'ha agradat aquest contingut? Subscriu-te al nostre butlletí electrònic. Cada setmana, l'actualitat de l'Església diocesana al teu correu.

T'interessarà ...

19 Juny, 2019
Aquest és el significat de la tradició que acull el claustre de la Catedral de Barcelona pel Corpus Christi