Recés quaresmal per a consagrades

El diumenge 13 de març, el Sr. Cardenal dirigí un recés de tot un dia al Col·legi de Sant Ignasi dels PP. Jesuïtes de Sarrià. Hi assistiren unes dues-centes consagrades a Déu: religioses, membres dels instituts seculars i verges consagrades. En la foto, el Sr. Cardenal presidint el rés de Laudes acompanyat de Mn. Francesc [...]

El diumenge 13 de març, el Sr. Cardenal dirigí un recés de tot un dia al Col·legi de Sant Ignasi dels PP. Jesuïtes de Sarrià. Hi assistiren unes dues-centes consagrades a Déu: religioses, membres dels instituts seculars i verges consagrades. En la foto, el Sr. Cardenal presidint el rés de Laudes acompanyat de Mn. Francesc Prieto, delegat episcopal per a la vida consagrada.

T'ha agradat aquest contingut? Subscriu-te al nostre butlletí electrònic. Cada setmana, l'actualitat de l'Església diocesana al teu correu.

T'interessarà ...

16 Juliol, 2019
Els missioners de la província eclesiàstica de Barcelona es reuneixen sota el lema: «Batejats i enviats: l’Església de Crist en missió al món»
16 Juliol, 2019
Entrevista a Carles Armengol, autor del llibre "Canviar el consum per canviar la vida", on es parla de la vinculació entre el consumisme i la crisi social i ambiental que s’està patint a escala global