Pàgina d'inici > Noticies > Mans Unides

Recepció de Nadal al Palau Episcopal

En la tradicional felicitació de Nadal, el Cardenal Sistach ha anunciat que, al 2014, s’organitzarà a Barcelona un Congrés Internacional sobre la Pastoral en les Grans Ciutats Mons. Taltavull: “Nosaltres, amb el nostre treball de cada dia, volem ser mitjà evangelitzador per a totes les persones que acollim i tractem per tal d’apropar-les a Jesús [...]

En la tradicional felicitació de Nadal, el Cardenal Sistach ha anunciat que, al 2014, s’organitzarà a Barcelona un Congrés Internacional sobre la Pastoral en les Grans Ciutats

Mons. Taltavull: “Nosaltres, amb el nostre treball de cada dia, volem ser mitjà evangelitzador per a totes les persones que acollim i tractem per tal d’apropar-les a Jesús i fer que l’Església sigui aquesta família on tothom s’hi troba com a casa”

Aquest divendres al matí ha tingut lloc, al Palau Episcopal, la tradicional recepció de Nadal en la que el Cardenal i el bisbe auxiliar desitgen unes bones festes a tota la cúria de l’arxidiòcesi de Barcelona, agraint a tots els col·laboradors de les diferents delegacions el servei que fan des de l’Arquebisbat.

Paraules de Mons. Taltavull

L’acte ha començat amb la felicitació del bisbe auxiliar de Barcelona, Mons. Sebastià Taltavull, qui ha començat dirigint-se al Cardenal Sistach: “Un any més i a les portes del Nadal i d’Any nou volem manifestar-li, Sr. Cardenal, el nostre goig i felicitació”. I l’ha felicitat perquè el conclave va escollir al març d’aquest any el Papa Francesc: “Volem expressar-li, una vegada més, ja que és motiu d’alegria i felicitació, com a signe de comunió eclesial, lo molt contents que estem amb el Papa Francesc, amb tot el que diu i fa”.

Per últim, Mons. Taltavull ha desitjat la benedicció del Cardenal, de part de tota la Cúria Diocesana, en aquestes dates tan assenyalades: “És el que més li desitgem, Sr. Cardenal, en aquesta felicitació nadalenca, tot demanant al Senyor Jesús que ve, que el segueixi beneint i acompanyant en el seu ministeri de Pastor entre nosaltres”.

Discurs del Cardenal Sistach

En acabat, ha estat el torn del Cardenal Arquebisbe de Barcelona, Dr. Lluís Martínez Sistach, qui ha anunciat que, al 2014, s’organitzarà a Barcelona un Congrés Internacional sobre la Pastoral en les Grans Ciutats.

Després d’anunciar el Congrés, el Cardenal Sistach ha fet un repàs d’alguns esdeveniments importants d’aquest 2013 com l’elecció del Papa Francesc i la seva exhortació Evangelii Gaudium o la Carta Pastoral Viure la fe i edificar la comunitat cristiana.

T'interessarà ...