Recepció de Nadal al Palau Episcopal

El Cardenal Sistach s’ha acomiadat dels treballadors de l’Arquebisbat de Barcelona i els ha animat a fer el mateix treball amb el nou pastor

Com cada any, la cúria de l’Arquebisbat de Barcelona ha celebrat la seva recepció de Nadal al Palau Episcopal. Després de resar l’hora tèrcia, els col·laboradors més propers del Cardenal s’han traslladat al Saló del Tron. Allà, el bisbe auxiliar –en nom de tota la cúria- ha volgut felicitar el Nadal al Sr. Cardenal remarcant que, en el context actual, aquestes festes “tenen un sentit més especial”. Així que li ha desitjat “de tot cor” unes bones festes de Nadal i hi ha inclòs el “nostre sincer agraïment per tot el que ha fet”: un ministeri episcopal ple d’iniciatives. Però ha assegurat que es continuarà treballant així en la nova etapa del bisbat.

Barcelona, al cor

Després ha estat el torn del Cardenal Sistach, qui ha desitjat bones festes i “que els Reis siguin molt generosos”. En broma ha dit: “Si de mi depengués, us oferiria molts obsequis”. L’administrador apostòlic ha fet un repàs d’aquest any: el discurs del Papa a la cúria, el Sínode ordinari de Bisbes, la benedicció de la sagristia de la Sagrada Família, les dues audiències privades amb el Papa –una el 26 de gener i l’altre el 24 de juliol-, la creació de l’Ateneu Sant Pacià i l’inici de l’Any de la Misericòrdia. El Cardenal Sistach ha confessat que “jo sempre penso en Barcelona, en la nostra diòcesi” i ha agraït a tots els treballadors la feina al seu servei: “Feu el mateix amb el nou pastor”, ha acabat dient.

La recepció de Nadal ha finalitzat amb la interpretació de tres peces musicals -dues clàssiques i una nadala- per part del Cor de Cambra Francesc Valls.

T'interessarà ...

23 Maig, 2019
La Parròquia de Sant Agustí del Raval es tenyeix de vermell per celebrar la festivitat de la patrona dels impossibles amb el bisbe Antoni Vadell
22 Maig, 2019
El reportatge de cristians perseguits exposa la greu situació de la llibertat religiosa al món