Pàgina d'inici > Noticies > Església de Barcelona

Què amaga Barcelona?

La Universitat d’estiu de la URL realitza una ruta simbòlica pels llocs més emblemàtics del centre de Barcelona gràcies al curs ‘Símbols ocults d’Europa’

L’estiu no és només un moment per descansar sinó també per renovar energies, adquirir nous coneixements i sortir al carrer a descobrir nous indrets. Sota aquest propòsit, la Universitat d’estiu de la URL ha posat en marxa el curs ‘Símbols ocults d’Europa’, que pretén demostrar que dintre del patrimoni comú europeu hi ha també un gran nombre de símbols que permeten obtenir una nova clau interpretativa de tot allò que ens uneix com a europeus. El curs, que es va dividir en nou sessions, va finalitzar amb una ruta simbòlica per Barcelona el passat divendres.

Tresors amagats

Escenaris  com Portal de l’Àngel, la Catedral o la Plaça Sant Jaume van ser els protagonistes de la passejada històrica que, sota la curiosa mirada dels turistes, va servir per descobrir tresors culturals amagats pels carrers del centre de la ciutat. El guia de la ruta va ser Mn. Jaume Aymar que va estar ajudat, en tot moment, pels professors de la facultat de Filosofia que havien impartit les classes teòriques. 

T'interessarà ...