Pàgina d'inici > Noticies > Església de Barcelona

Prossegueix la visita ‘ad limina’

Després de la celebració de l’Eucaristia a la tomba de Sant Pere, el Cardenal Sistach i el bisbe Taltavull van continuar les visites als diferents dicasteris

Aquest dimarts al matí, els bisbes catalans, conjuntament amb la resta de bisbes espanyols que realitzen la Visita “ad limina”, han celebrat l’Eucaristia a la Basílica de Sant Pere del Vaticà, davant del sepulcre de l’apòstol. Ha presidit la celebració el cardenal arquebisbe de Barcelona, Lluís Martínez Sistach, que ha destacat el significat de comunió que aquesta visita té per a totes les Esglésies diocesanes amb l’Església de Roma.

Visita als dicasteris

Els bisbes han continuat les visites a les diferents Congregacions de la Santa Seu. En primer lloc han estat rebuts pel prefecte de la Congregació de Bisbes, el cardenal canadenc Marc Ouellet i després s’han traslladat al Pontifici Consell per a les Comunicacions Socials on els ha parlat l’arquebisbe Claudio Maria Celli, president d’aquest Pontifici Consell.

Ja a la tarda, a les 16h, els bisbes han estat rebuts al Pontifici Consell per als Laics, del qual el Cardenal Sistach n’és membre. I a les 18h, els bisbes de les deu diòcesis amb seu a Catalunya, juntament amb altres preveres acompanyants, han resat vespres a la Basílica de Sant Joan del Laterà.

T'interessarà ...