Pàgina d'inici > Noticies > Església de Barcelona

PROSAC organitza una trobada amb professionals de la Salut

L'objectiu de la trobada és reflexionar sobre les diverses maneres de viure la Misericòrdia en el tram final de la vida i en el dia a dia

El grup PROSAC va organitzar una jornada amb motiu de la finalització de l‘any de la Misericòrdia, el passat 12 de novembre. Una trobada de professionals de la Salut, a la seu de la delegació, que tenia l’objectiu de reflexionar sobre les diverses maneres de viure la Misericòrdia en el tram final de la vida i també en el dia a dia a prop dels malalts o de les persones grans.

La Dra. Ana Martín, pediatra de l’Hospital de Sant Joan de Déu, va centrar la seva conferència entorn la pediatria, incloent-hi en la seva exposició, no només les cures als nens, sinó també l’atenció als pares i a la família.

Finalment, una taula rodona  -amb la metgessa Clara Gutiérrez, la fisioterapeuta Mª Engràcia Cazorla, la treballadora social Rut Sales, la infermera Irene Castillo i la malalta cardiòpata crònica Conxita Lisón- va cloure l’acte. Les professionals van fer exposicions sobre les seves experiències en el seu món laboral.

T'interessarà ...