Pàgina d'inici > Noticies

Primer aniversari del menjador social Emmaús

Ara fa un any les parròquies de Sant Eugeni I Papa i del Pilar, a l’Eixample, posaren en marxa el projecte del menjador social Emmaús per tal de millorar la qualitat de vida de la gent gran amb escàs suport familiar i manca de recursos. Actualment el menjador atén 80 persones (hi ha una llista [...]

Ara fa un any les parròquies de Sant Eugeni I Papa i del Pilar, a l’Eixample, posaren en marxa el projecte del menjador social Emmaús per tal de millorar la qualitat de vida de la gent gran amb escàs suport familiar i manca de recursos. Actualment el menjador atén 80 persones (hi ha una llista d’espera de més de 20) amb 120 voluntaris de les parròquies. Les despeses que origina són sufragades per empreses i socis col·laboradors.

Amb motiu del primer aniversari, i per impulsar més vivament el projecte, el proper 15 de juny a les 8 del vespre tindrà lloc una eucarística d’acció de gràcies, presidida pel Cardenal Lluís Martínez Sistach, a la parròquia de Sant Eugeni I Papa (Comte Borrell, 307) i a continuació, a dos quarts de 10, un sopar solidari al Palau de Congressos de Catalunya amb un seguit d’actuacions i una rifa solidària, amb Joan Manel Serrat, Joan Pera i Tres Quarts de Tres.

L’import del tiquet, a favor del menjador, és de 45€. Més informació i venda d’entrades a la secretaria de la Parròquia de Sant Eugeni (93 321 44 32, de dilluns a divendres de 18 a 20 h).

T'interessarà ...