Prevere difunt: Mn. Jordi Moya Ródenas

† Mn. Jordi Moya Ródenas Prevere de l’Arquebisbat de Barcelona, vicari de la Parròquia Mare de Déu del Roser de Barcelona, ha mort en la pau de Crist el dia 19 de març de 2011, a l’edat de 32 anys. El Sr. Cardenal Arquebisbe, el Bisbe Auxiliar, els altres bisbes, tot el presbiteri i els [...]

Mn. Jordi Moya Ródenas

Prevere de l’Arquebisbat de Barcelona, vicari de la Parròquia Mare de Déu del Roser de Barcelona, ha mort en la pau de Crist el dia 19 de març de 2011, a l’edat de 32 anys. El Sr. Cardenal Arquebisbe, el Bisbe Auxiliar, els altres bisbes, tot el presbiteri i els diaques ho fan saber als fidels de l’Església perquè l’encomanin a la misericòrdia del Senyor. Les exèquies tindran lloc dilluns, 21 de març de 2011, a les 11 h. del matí, a la Parròquia Santa Maria de Mataró (Sant Francesc d’Assís 25).

T'ha agradat aquest contingut? Subscriu-te al nostre butlletí electrònic. Cada setmana, l'actualitat de l'Església diocesana al teu correu.

T'interessarà ...

16 Juliol, 2019
Els missioners de la província eclesiàstica de Barcelona es reuneixen sota el lema: «Batejats i enviats: l’Església de Crist en missió al món»
16 Juliol, 2019
Entrevista a Carles Armengol, autor del llibre "Canviar el consum per canviar la vida", on es parla de la vinculació entre el consumisme i la crisi social i ambiental que s’està patint a escala global