Prevere difunt: Mn. Enric Engruix Morant

† Mn. Enric Enguix Morant Prevere de l’Arquebisbat de Barcelona, ha mort a l’edat de 83 anys, el dia 16 de desembre de 2015, en la pau de Crist. El Sr. Cardenal, el Sr. Bisbe auxiliar, els preveres i els diaques ho fan saber als fidels de l’Església perquè l’encomanin a la misericòrdia del Senyor. Les exèquies tindran [...]

Mn. Enric Enguix Morant

Prevere de l’Arquebisbat de Barcelona, ha mort a l’edat de 83 anys, el dia 16 de desembre de 2015, en la pau de Crist. El Sr. Cardenal, el Sr. Bisbe auxiliar, els preveres i els diaques ho fan saber als fidels de l’Església perquè l’encomanin a la misericòrdia del Senyor. Les exèquies tindran lloc avui, dijous 17 de desembre de 2015, a les 16 h., a la Parròquia Sant Joan Baptista, a Beniarjó (València).

T'ha agradat aquest contingut? Subscriu-te al nostre butlletí electrònic. Cada setmana, l'actualitat de l'Església diocesana al teu correu.

T'interessarà ...

16 Juliol, 2019
Els missioners de la província eclesiàstica de Barcelona es reuneixen sota el lema: «Batejats i enviats: l’Església de Crist en missió al món»