Prevere difunt: M. I. Sr. F. Xavier Bastida Canal

 † M. I. Sr. F. Xavier Bastida Canal   Prevere de l’Arquebisbat de Barcelona, Canonge Emèrit de l’Excel·lentíssim Capítol Catedral de Barcelona, ha mort a l’edat de 86 anys, avui dissabte 30 de gener de 2016, en la pau de Crist. El Sr. Arquebisbe i el Sr. Bisbe auxiliar, el Sr. Cardenal Arquebisbe emèrit, els preveres i els [...]

 †

M. I. Sr. F. Xavier Bastida Canal

 

Prevere de l’Arquebisbat de Barcelona, Canonge Emèrit de l’Excel·lentíssim Capítol Catedral de Barcelona, ha mort a l’edat de 86 anys, avui dissabte 30 de gener de 2016, en la pau de Crist. El Sr. Arquebisbe i el Sr. Bisbe auxiliar, el Sr. Cardenal Arquebisbe emèrit, els preveres i els diaques ho fan saber als fidels de l’Església perquè l’encomanin a la misericòrdia del Senyor. Les exèquies tindran lloc demà, diumenge 31 de gener de 2016, a les 11 h., a la capella de la Residència Sacerdotal Sant Josep Oriol (c/ Joan Güell, 198-200, de Barcelona).

 

T'ha agradat aquest contingut? Subscriu-te al nostre butlletí electrònic. Cada setmana, l'actualitat de l'Església diocesana al teu correu.

T'interessarà ...

23 Juliol, 2019
Entrevista a l'advocat Enric Mas, nou vice-governador general de l’Orde del Sant Sepulcre per Llatinoamèrica
22 Juliol, 2019
La Fundació Pere Tarrés preveu becar les activitats d’uns 4.500 infants durant el mes d’agost