Prevere difunt: Il.lm. Mons. Francesc Muñoz Alarcón

† Il·lm. Mons. Francesc Muñoz Alarcón Prevere de l’Arquebisbat de Barcelona, Canonge emèrit de l’Excel·lentíssim Capítol Catedral de Barcelona, ha mort a l’edat de 95 anys, el dia 24 d’octubre de 2013, en la pau de Crist. El Sr. Cardenal Arquebisbe, els altres srs. bisbes, tot el presbiteri i els diaques ho fan saber als fidels de [...]

Il·lm. Mons. Francesc Muñoz Alarcón

Prevere de l’Arquebisbat de Barcelona, Canonge emèrit de l’Excel·lentíssim Capítol Catedral de Barcelona, ha mort a l’edat de 95 anys, el dia 24 d’octubre de 2013, en la pau de Crist. El Sr. Cardenal Arquebisbe, els altres srs. bisbes, tot el presbiteri i els diaques ho fan saber als fidels de l’Església perquè l’encomanin a la misericòrdia del Senyor. Les exèquies tindran lloc demà dissabte, 26 d’octubre de 2013, a les 12 del matí, a la Catedral de Barcelona.

T'ha agradat aquest contingut? Subscriu-te al nostre butlletí electrònic. Cada setmana, l'actualitat de l'Església diocesana al teu correu.

T'interessarà ...

16 Juliol, 2019
Els missioners de la província eclesiàstica de Barcelona es reuneixen sota el lema: «Batejats i enviats: l’Església de Crist en missió al món»
16 Juliol, 2019
Entrevista a Carles Armengol, autor del llibre "Canviar el consum per canviar la vida", on es parla de la vinculació entre el consumisme i la crisi social i ambiental que s’està patint a escala global