Pàgina d'inici > Noticies

Pregària interreligiosa per la Pau a Síria i l’Orient Mitjà

Cristians de totes les confessions (catòlics, protestants i ortodoxes), musulmans i jueus, s’aplegaren el passat dissabte a l’església de Sant Pau del Camp per pregar junts per la Pau a Síria i l’Orient Mitjà, responen a la invitació del Papa Francesc de dejunar i pregar per la Pau al món. Hi participaren, musulmans siríacs;  el [...]

Cristians de totes les confessions (catòlics, protestants i ortodoxes), musulmans i jueus, s’aplegaren el passat dissabte a l’església de Sant Pau del Camp per pregar junts per la Pau a Síria i l’Orient Mitjà, responen a la invitació del Papa Francesc de dejunar i pregar per la Pau al món.

Hi participaren, musulmans siríacs;  el pastor protestant Josep Monells, Vicari General de l’Església Ortodoxa Sèrbia, Joan García; el Rvd. Sr. Eliseo Vila, Canonge de l’Església anglicana; i Mons. Jaume González-Agàpito Granell, delegat d’ecumenisme i relaciones interreligioses de l’Arquebisbat de Barcelona. La Comunitat Jueva de Barcelona hi fou present –cal recordar que la pregària és feina en sabbat– per un comunicat del Sr. Jorge Burdman.

Tots els homes i dones de bona voluntat s’uniren per pregar unànimes per la Pau amb les reflexions de cadascuna de les confessions presents i els interludis musicals que les acompanyaren. Una sola veu unida per la Pau al món. 

T'interessarà ...