Pregària diària al centre de Barcelona

Un grup de persones i institucions cristianes posen en marxa aquesta iniciativa, que comença el 21 de gener i tindrà lloc diàriament de 14’15 a 14’30h a la parròquia de Santa Anna El Centre Edith Stein, juntament amb la Delegació de Pastoral Universitària de l’Arquebisbat de Barcelona, proposen 15 minuts de pregària diària al centre [...]

Un grup de persones i institucions cristianes posen en marxa aquesta iniciativa, que comença el 21 de gener i tindrà lloc diàriament de 14’15 a 14’30h a la parròquia de Santa Anna

El Centre Edith Stein, juntament amb la Delegació de Pastoral Universitària de l’Arquebisbat de Barcelona, proposen 15 minuts de pregària diària al centre de Barcelona, més concretament, a la Parròquia de Santa Anna a partir del dilluns 21 de gener. La iniciativa, anomenada ’15 minuts al cor’ es farà cada migdia, de 14:15 h a 14:30 h, de tots els dies lectius, un moment en què els treballadors s’ho poden combinar per dinar i pregar.

El format de pregària serà sempre el mateix, centrat en l’Evangeli, i amb un estil apte per a tots els estils. Diàriament, la pregària serà conduïda per diferents persones i els assistents tindran, al seu servei, un grup de gent disposada a escoltar-los.

T'ha agradat aquest contingut? Subscriu-te al nostre butlletí electrònic. Cada setmana, l'actualitat de l'Església diocesana al teu correu.

T'interessarà ...