Pàgina d'inici > Noticies > Hospitalitat de Lourdes

Posa't en forma amb l'Hospitalitat

Juga i gaudeix, competint amb els teus amics en el torneig de volei de l'Hospitalitat de Lourdes aquest 17 de gener

Un dels propòsits que ens fem sovint per any nou és fer posar-se en forma i ser més solidari. Per què no ajuntar els dos objectius en un? L’Hospitalitat de Lourdes t’ofereix l’oportunitat de començar aquest mes de gener participant en el nou torneig de voley de l’entitat, que tindrà lloc el diumenge 17 de gener.

Esport i solidaritat

És el primer torneig de l’any, i com sempre pretén motivar a l’esport en equip i alhora recollir fons ajudar a les persones amb capacitats diferents que atén l’Hospitalitat. Aquest cop, tindrà lloc als emplaçaments esportius de l’escola Sagrat Cor de Sarrià (c/ Ramon Miquel Planes 38-40). A les nou del matí, tots els equips estan citats al recinte, on els rebran els membres de l’Hospitalitat per donar-los les pautes del torneig. Durant la jornada, hi haurà un torneig i massatges per a carregar energies després de les competicions.

Inscripció

Tots el que ho desitgin poden inscriure’s i competir formant equips mixtes, femenins o masculins, que durant la primera part es disputaran una lligueta inicial i després passaran a l’eliminatòria. La quantitat que ha d’abonar cada equip per participar és de 60€, que s’han d’ingressar en el número de compte de l’Hospitalitat. 

Descarrega’t les pautes de la competició aquí.

T'interessarà ...