Pàgina d'inici > Noticies > Joventut

Portar Llum a la foscor

Arriba a Barcelona la Llum de Betlem, que serà distribuïda pels joves de la diòcesi a diverses entitats solidàries del Raval en la propera Estació d’Enllaç

Cada any, un nen o nena d’Àustria recull la llum de la cova on va néixer Jesús i, espectacularment, la porta a Viena, des d’on es distribueix en una cerimònia ecumènica a tota Europa. Aquesta llum, popularment coneguda com a Llum de Betlem o Llum de la Pau, arriba a tots els indrets del món que la vulguin rebre i és distribuïda en esglésies, domicilis particulars, hospitals, residències o presons, entre d’altres.  

La Llum de Betlem arriba aquest divendres a Barcelona a l’Estació d’Enllaç i ho farà, primer de tot, de la mà de la música del nou grup de lloança Light4you, inspirat en Hillsong i format per joves de la Delegació de Joventut. Això tindrà lloc el proper 19 de desembre, a les 20.45h, al teatre Xaverianes (Avinguda de Francesc Cambó, 12) i per participar és necessari inscriure’s.

Il·luminar el Raval

El barri del Raval és ple d’entitats solidàries que busquen portar llum a una zona amb molta gent necessitada. Entre elles, la Fundació Escó, el Lloc de la Dona, l’alberg de Sant Joan de Déu, l’espai Vincles, la Comunitat de Sant Egidi i la Fundació Comtal. En grups de 20, els joves que participin en l’Estació d’Enllaç visitaran aquestes entitats solidàries portant-los la Llum de Betlem en fanalets a canvi d’una explicació de la tasca social de l’entitat.

L’activitat finalitzarà a les 23h al claustre de Santa Anna. Allà, els joves es desitjaran un bon Nadal menjant torrons i bevent vi.

T'interessarà ...