Pàgina d'inici > Noticies > Mans Unides

“Periodistes: Teniu un patró que us ajuda a comunicar”

En la festa de Sant Francesc de Sales, patró dels periodistes, el Cardenal Lluís Martínez Sistach va presentar als mitjans de comunicació, en un dinar festiu en motiu de la festa patronal, el nou disseny del logotips sota el nom de Església Arxidiocesana

Ambdues iniciatives foren molt ben acollides per la premsa a qui el Cardenal digué: “necessitem el vostre ajut per fer arribar el missatge de l’Evangeli a tantes i tantes persones que en aquest moments cerquen ajuda i esperança, i vosaltres també  necessiteu l’Església ja que la vostra informació sense el fet eclesial, sense la creença de l’home, sense la transcendència, no és pas plena i completa”. El Cardenal va convidar als periodistes a encomanar-se al seu sant patró, Francesc de Sales “ja que ell us ajuda a comunicar la veritat amb sinceritat i transparència”.

L’acte, molt distés, compta amb la presència del Delegat de Mitjans de Comunicació de l’Església de Barcelona, Ramon Oller i altres membres de l’equip de premsa de l’Església de Barcelona i nombrosos periodistes de distints mitjants: TV3, La Vanguardia, ARA, Cope, ACN, Flaix FM, BTV, Catalunya Radio, La Xarxa, Europa Press, EFE, El Punt Avui, Rac1,etc. Agències, ràdios, premsa escrita i televisions s’aplegaren per celebrar el seu sant patró. Radio Estel i Catalunya Cristiana tampoc van faltar a la cita festiva.

No hi faltaren reconeguts periodistes en informació religiosa com Mari Paz López, Francesc Rosaura, Jaume Aymar, Jordi Listerri, Gerard Carrión, Oriol Domingo, Ignasi Miranda i Eduard Brufau.

Al vespre, a la parròquia de Sant Francesc de Sales, Mn. Corts, arxiprest de l’arxiprestat de la Puríssima Concepció, celebrà l’eucaristia en record i memòria dels periodistes difunts el passat 2013.

 

T'interessarà ...