Pàgina d'inici > Noticies

Peregrinació a Auschwitz i a Wadowice

El cardenal Sistach, juntament amb el grup de capellans que realitzen la ruta de Joan Pau II, ha visitat el camp de concentració i el poble natal de Joan Pau II Aquest dijous ha estat un dia intens emocionalment per a tots els capellans que realitzen, juntament amb el cardenal Sistach, la ruta de peregrinació […]

El cardenal Sistach, juntament amb el grup de capellans que realitzen la ruta de Joan Pau II, ha visitat el camp de concentració i el poble natal de Joan Pau II

Aquest dijous ha estat un dia intens emocionalment per a tots els capellans que realitzen, juntament amb el cardenal Sistach, la ruta de peregrinació del beat Joan Pau II. I és que els sacerdots han visitat el camp de concentració d’Auschwitz. Mn. Bruno, delegat de joventut i participant en aquesta ruta de peregrinació, ha escrit al Facebook de la Delegació de Joventut sobre les sensacions que li ha transmès aquest camp d’extermini:

“Auschwitz… Una visita que tot jove hauria de poder fer una vegada a la vida, per recordar el que els homes ens podem arribar a fer els uns als altres. Caminar per les vies de tren, barracons i cel·les de càstig que han vist tant de patiment et deixa sense paraules i et porta a pregar per víctimes i botxins. Una llum d’esperança pel grup de capellans joves ha estat la cel·la on el p. Kolbe va morir donant la vida per un altre. És el triomf de l’amor i la fe per sobre de l’odi i el sense sentit… Auschwitz és una d’aquestes visites que quan anem a la JMJ Krakow no podrem deixar de fer.”

Posteriorment, els capellans i el cardenal Sistach han assistit a una conferència a la Casa del Diàleg feta pel capellà Alfred Menfred, abans de dirigir-se cap a Wadowice, el poble natal i d’infància de Karol Wojtyla. A l’església de Wadowice, on es troba la pila baptismal del beat Joan Pau II, el cardenal Sistach ha presidit l’eucaristia, concelebrada per tots els capellans que segueixen la ruta amb ell, pregant per les víctimes d’Auschwitz i demanant la intercessió del beat Joan Pau II pels joves de tot el món.

T'interessarà ...