Pàgina d'inici > Noticies

Pastoral Universitària acomiada el curs amb una missa a la UB

Cafè Youcat, Estació d’Enllaç, Un llum a la nit, Escola d’Animadors o Escola de pregària han estat iniciatives que, sens dubte, han “fet lío” tal com volia el Papa Francesc

L’Aula Capella de la Universitat central de Barcelona va acollir la celebració de l’eucaristia de cloenda de curs de la Delegació de Pastoral Universitària. Una eucaristia per donar gràcies per tot l’any viscut i que va servir per recordar les diferents activitats realitzades per la Delegació dirigida per Mn Bruno Bérchez.

Cafè Youcat, Estació d’Enllaç, Un llum a la nit, Escola d’Animadors o Escola de pregària han estat iniciatives que, sens dubte, han “fet lío” tal com volia el Papa Francesc i han fet viure la fe de manera molt propera als més joves. Han estat activitats que han involucrat a tota la diòcesi, on els millors experts han guiat i format als nois i noies en un entorn distès i de companyerisme.  

Homilia del Cardenal

La missa, que va comptar amb una bona presència de joves, va ser presidia pel Cardenal Sistach, que durant la seva homilia va donar les gràcies pel curs i va fer una interessant reflexió del bisbe Carrera dirigint-se als joves i la seva actitud com a cristians.

“Què convertim, el món en evangeli o l’evangeli en el món? Hem d’estar pel món, especialment els laics, transformar-lo. És aquí on trobareu la vostre santedat i realització com a cristians”, afirmava el Cardenal Sistach. Una celebració que a ritme de música, a càrrec dels més joves,  i pregària, va servir per acomiadar-se fins l’any que ve. 

T'interessarà ...