Pàgina d'inici > Noticies

Pastoral Universitària a la UB

El dissabte 15 de maig, a la seu central de la Universitat de Barcelona, tingueren lloc distints actes vinculats a la Delegació diocesana de Pastoral Universitària: fou beneïda la Capella de la Universitat, es clogué el XII Cicle Concerts de Cors i Orquestres Universitàries i s’entregà el X Premi Edith Stein. A les 10,30 del [...]

El dissabte 15 de maig, a la seu central de la Universitat de Barcelona, tingueren lloc distints actes vinculats a la Delegació diocesana de Pastoral Universitària: fou beneïda la Capella de la Universitat, es clogué el XII Cicle Concerts de Cors i Orquestres Universitàries i s’entregà el X Premi Edith Stein.

A les 10,30 del matí el Sr. Cardenal, Mons. Lluís Martínez Sistach va beneir la Capella de la Universitat de Barcelona després de la seva recent restauració.

Tot seguit, a les 11 h, s’inicià el concert de clausura del XIII Cicle de Concerts de Cors i Orquestres Universitàries 2009-2010 en el marc incomparable del Paranimf de la Universitat de Barcelona.

El XIII Cicle de Concerts de Cors i Orquestres Universitàries 2009-2010, organitzat per la  Delegació diocesana de Pastoral Universitària, ha comptat amb més de 14 actuacions per les parròquies de Barcelona, Mataró i Badalona. El cicle fou iniciat el passat 27 de novembre amb l’actuació de la Coral Arquitectura i l’Orquestra de la Universitat Politècnica de Catalunya a la Parròquia de Santa Anna de Barcelona. En el concert de clausura participaren tots els cors que han format part del cicle (no hi pogué ser present el cor de la Universitat Ramon Llull per motius professionals prèviament concertats). L’actuació s’inicià amb el Cor Magister Arte-Pastoral Universitària, que sota la direcció de Manel Cabero, inaugurà la primera part del matí amb les actuacions individuals.

Després de les  actuacions musicals tingué lloc la lectura del veredicte del X Premi Edith Stein d’Assaig de Cultura Bíblica, organitzat també per la Delegació de Pastoral Universitària. Aquesta nova edició del Premi Edith Stein ha gaudit d’una gran participació amb més d’una vuitantena de treballs presentats per membres de la comunitat universitària, professors i estudiants, així com altres persones interessades en la lectura contemporània de la Bíblia. Val a dir que, enguany, els Premis Edith Stein celebren el seu desè aniversari.

Per acabar l’acte tots els Cors presents actuaren conjuntament interpretant la peça Brève de Charles Gounod sota la direcció de Enric Azuaga. Tanca l’actuació musical el cant de l’himne universitari.

Tot seguit, tots el presents, gaudiren d’un piscolabis al pati del  Paranimf de la Universitat.

 

(Amb la col•laboració del la Delegació de Pastoral Universitària – Sara Carbó)

T'interessarà ...