Pàgina d'inici > Noticies > Jornada Mundial

Pastoral Obrera demana “unió i lluita” davant l'adversitat laboral

A la parròquia de Sant Paulí de Nola es va viure la Jornada Internacional de les persones treballadores, el 1er de Maig

La Delegació de Pastoral Obrera  va organitzar el passat dissabte a la parròquia de St. Paulí de Nola la Celebració del 1er de Maig. La iniciativa va engegar amb una introducció de Mn. Pepe Rodado on va exposar com es troba la situació laboral actual i l’ajuda que suposa el camí de la fe pels més necessitats.

Durant el transcurs de la jornada es van anar desplegant cinc cartells que mostraven diferents idees que potenciaven el missatge que es pretenia donar a tots els presents. “Tothom som persones treballadores”. “Tothom patim l’atur i la precarietat”. “Tothom tenim una cosa que aportar” i “Hem de lluitar tots junts per canviar”.

Posteriorment van anar desfilant tots els testimonis per una taula que segons una de les organitzadores de l’acte simbolitzava la solidaritat.  Quatre joves van explicar les seves experiències, les dificultats que havien hagut de superar i tots mostraven el suport que els suposava la figura del Senyor.

Rafael Amor

Després d’escoltar els testimonis, una cançó de Rafael Amor va posar veu i música a totes aquestes experiències. Un moment de germanor, entre estrangers i gent d’aquí, que es va exaltar quan diferents participants van apel·lar a la unitat i a la generositat per sortir endavant.

Finalment, la delegació de pastoral va oferir un berenar per acabar d’arrodonir una tarda que va esta plena dels valors necessaris per sortir endavant: compromís, solidaritat i amor pels altres.   

T'interessarà ...