Pastoral de l'acolliment a Santa Maria del Mar

Mn. Ignasi Mora Terrats, rector de la basílica de Santa Maria del Mar, morí de forma sobtada el dia 1 de gener passat. En el seu ministeri en aquesta basílica parroquial va exercir una veritable pastoral de l’acolliment de les persones que visitaven aquest important monument religiós. Va introduir un acte de pregària diari, en diferents idiomes, adreçat [...]

Mn. Ignasi Mora Terrats, rector de la basílica de Santa Maria del Mar, morí de forma sobtada el dia 1 de gener passat. En el seu ministeri en aquesta basílica parroquial va exercir una veritable pastoral de l’acolliment de les persones que visitaven aquest important monument religiós. Va introduir un acte de pregària diari, en diferents idiomes, adreçat especialment als turistes. Ha deixat un record inesborrable en tot el barri de la Ribera, en el qual tenia amics de totes les cultures i religions. La seva darrera iniciativa ha estat la restauració de l’espadanya i les campanes de la basílica perquè tornessin a sonar, cosa que van fer el dia del seu comiat i també el passat 25 de gener, quan van ser inaugurades pel cardenal Martínez Sistach, amb una conferència del Dr. Josep M. Martí Bonet i un concert de Marina Rossell i la Coral Sant Jordi. Descansi en la pau de Crist el bon sacerdot Mn. Ignasi Mora.

Foto: Agustí Codinach

T'ha agradat aquest contingut? Subscriu-te al nostre butlletí electrònic. Cada setmana, l'actualitat de l'Església diocesana al teu correu.

T'interessarà ...