Pastoral de la Salut inaugura el curs parlant del dol

Els religiosos i voluntaris de la Delegació han pogut seguir els consells de l'expert Arnaldo Pangrazzi i han compartit unes paraules amb el cardenal Omella

La Delegació de Pastoral de la Salut de l’Arquebisbat de Barcelona ha inaugurat el nou curs amb una Jornada de Formació que ha servit per reflexionar, aprendre i millorar la presència pastoral en els hospitals de Barcelona. La Jornada s’ha celebrat aquesta setmana a l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau i ha durat dos dies. Els religiosos que donen servei als diferents centres sanitaris de la ciutat han pogut seguir els consells del gran expert P. Arnaldo Pangrazzi, sacerdot camil amb molta experiència en l’acompanyament de grups de persones que han patit pèrdues i expert també en dol. Pangrazzi va combinar teoria amb casos pràctics que va servir, per als voluntaris, treballar i aprendre sobre la matèria de millor manera.

El cardenal Omella va participar en la cloenda final de la Jornada. La seva presència va ser una oportunitat per a tots els religiosos de la Pastoral de la Salut de compartir les seves experiències personals i que millorarien en cada un dels hospitals on treballen.

L’arquebisbe metropolità de Barcelona va agrair el servei dels religiosos i els va aconsellar escoltar i acompanyar amb empatia als pacients per apropar-se a ells, sense oblidar mai quin punt de referència cal tenir: Jesucrist i l’Evangeli.

Finalment, van compartir tots junts una pregària i van donar gràcies a Déu per al servei que tenien tots encomanats.

T'ha agradat aquest contingut? Subscriu-te al nostre butlletí electrònic. Cada setmana, l'actualitat de l'Església diocesana al teu correu.

T'interessarà ...