Pàgina d'inici > Noticies

Papa Francesc: “Demanem la gràcia de molestar en aquelles coses que estan massa tranquil·les en l'Església”

[Rome Reports] Durant la Missa a la Casa Santa Marta papa Francisco comentar com el zel apostòlic de Sant Pau podia resultar de vegades molest entre la gent que l’escoltava. Per això el Papa va explicar que els cristians no han de ser “cristians de saló” sinó actuar sense por de ser molestats. PAPA FRANCESC [...]

[Rome Reports]

Durant la Missa a la Casa Santa Marta papa Francisco comentar com el zel apostòlic de Sant Pau podia resultar de vegades molest entre la gent que l’escoltava. Per això el Papa va explicar que els cristians no han de ser “cristians de saló” sinó actuar sense por de ser molestats.
PAPA FRANCESC

“També existeixen els cristians de saló, no? Són aquells educats, bons, però que no saben portar fills a l’Església amb l’anunci i el fervor apostòlic. Avui podem demanar a l’Esperit Sant que ens dongui aquest fervor apostòlic a tots, i també ens dongui la gràcia de molestar en aquelles coses que estan massa tranquil·les en l’Església, la gràcia d’avançar cap a les perifèries existencials. Quant necessari és això per a l’Església! I no només en les terres llunyanes, a les esglésies joves, als pobles que encara no coneixen Jesucrist, sinó aquí, a la ciutat. Precisament a la ciutat necessiten aquest anunci de Jesucrist. Per tant demanem a l’Esperit Sant aquesta gràcia del zel apostòlic, cristians amb zel apostòlic… I si molestem, beneït sigui el Senyor. Endavant, com diu el Senyor a Pau: Valentia!”.

Va concelebrar la Missa amb el Papa el cardenal Peter Turkson, president del Pontifici Consell Justícia i Pau i hi van assistir empleats de la Ràdio Vaticana.

T'interessarà ...