Pàgina d'inici > Noticies > Solidaritat

Pàdel per solidaritat

L’Hospitalitat de la Mare de Déu de Lourdes celebra el tercer torneig benèfic de pàdel a l’Escola Pia de Sarrià per tal de recaptar diners per als pelegrinatges de l’entitat

L’esport torna a ser la font de la solidaritat en una jornada destinada al pàdel. L’Escola Pia de Sarrià va acollir, per tercer any consecutiu, el torneig benèfic de pàdel de l’Hospitalitat de la Mare de Déu de Lourdes. 36 parelles van participar en el campionat, que comprenia les categories mixta, femenina i masculina. Els diners recaptats en aquesta edició del torneig es destinaran als pelegrinatges dels malalts de l’entitat a Lourdes, així com a activitats específiques de l’Hospitalitat.

Massatges i entrepans

Cada partit tenia una durada de 30 minuts i les parelles amb les que s’enfrontaven eren rotatòries, amb un mínim de tres partits jugats per cada participant. Per tal de saciar la gana, voluntaris de l’Hospitalitat venien entrepans freds i calents. I, per relaxar-se, els participants podien fer-se un massatge abans de tornar a la pista.

Finalment, les parelles amb més victòries van jugar la final i els guanyadors de cada categoria es van emportar uns premis facilitats per empreses que col·laboren amb l’Hospitalitat. Aquesta competició s’engloba dintre els torneigs benèfics que organitza l’entitat. El proper, que serà de vòlei platja, tindrà lloc el 14 de juny a Premià de Dalt. 

T'interessarà ...