Pàgina d'inici > Noticies > Hospitalitat de Lourdes

Pàdel hospitalari

L’Hospitalitat de Lourdes organitza un nou torneig benèfic per recaptar fons pel pelegrinatge

L’Hospitalitat de la Mare de Déu de Lourdes ha organitzat aquest mes d’abril un nou torneig benèfic per recaptar fons de cara al pelegrinatge. Aquest cop els jugadors es disputaven la quarta edició de la competició de pàdel que va tenir lloc a l’Escola Pia de Sarrià.


Una passa cap a Lourdes

La presentació inaugural va anar a càrrec del president de l’Hospitalitat, Aleix Canalís que va agrair als col·laboradors i jugadors la seva participació, la qual suposa un gran ajut de cara a realitzar l’activitat de l’entitat, que vetlla perquè aquells malalts que ho desitgin puguin fer aquest pelegrinatge per a veure la Mare de Déu a Lourdes.

Competició

La competició va comptar amb cent jugadors repartits en les tres categories; femenina, masculina i mixta. Mentre uns es disputaven la victòria els altres van poder gaudir del servei de massatgistes així com degustar un àpat preparat per als mateixos membres de l’Hospitalitat.

Proper torneig

La propera competició esportiva per recollir fons serà ja la cinquena edició del torneig de futbol. Aquest tindrà lloc el 17 de maig a les instal·lacions esportives de la Salle, i desafiarà a tot aquell que ho vulgui mostrar els seus dots xutant a porteria.

T'interessarà ...