Pàgina d'inici > Noticies

Pachecho, nou director de Foc Nou, i Arasa, primer president de la Plataforma per la Família-ONU

La revista Foc Nou, que edita El Ciervo 96, compta amb un nou director. Es tracta d’Emili Pacheco, qui substitueix a Joaquim Gomis, que passarà a ser-ne l’editor. Per la seva banda, el periodista Daniel Arasa ha estat escollit primer president de la Plataforma per la Família-ONU 2012 que treballarà en les línies promogudes per […]

La revista Foc Nou, que edita El Ciervo 96, compta amb un nou director. Es tracta d’Emili Pacheco, qui substitueix a Joaquim Gomis, que passarà a ser-ne l’editor. Per la seva banda, el periodista Daniel Arasa ha estat escollit primer president de la Plataforma per la Família-ONU 2012 que treballarà en les línies promogudes per les Nacions Unides amb vista a l’Any 2014.

Biografies

Emili Pacheco és llicenciat en periodisme per la Univeristat Internacional de Catalunya. La seva carrera periodística ha estat centrada en el món de la ràdio des de fa 15 anys. Va començar a Ràdio Estel-Ràdio Principat on va presentar diversos espais informatius. El primer va ser el Nits d’Estels, sobre temes solidaris i d’Església. Durant tres temporades va editar i presentar l’espai de referència de l’emissora de l’Arquebisbat de Barcelona, el Primer Cafè, un programa d’informació i tertúlia.

Daniel Arasa, a més de ser el president de la Plataforma recentment creada, és president del Grup d’Entitats Catalanes (GEC) de la Família i director de CinemaNet. Les línies d’acció proposades per l’ONU i en què treballarà són les de família i pobresa i exclusió social, família i treball i conciliació de la vida laboral i familiar, i família i solidaritat intergeneracional. En cada un d’aquests àmbits, la Plataforma, ha programat activitats al llarg de tot l’any 2013 en preparació de la seva culminació el 2014.

T'interessarà ...