Pàgina d'inici > Noticies > Església de Barcelona

Óscar Romero serà co-patró de Càritas Internacional

La setmana del 12 al 17 de maig va tenir lloc a Roma l'Assemblea General de Càritas Internacional, en el qual es va triar nou president

Més de 400 persones procedents de més de 160 organitzacions nacionals de Caritas es van reunir a Roma també va triar a un nou president el cardenal filipí Luis Antonio Tagle. Van adoptar a més el lema “Una família humana, La cura de la creació” que en paraules de l’arquebisbe Tagle

Amb el llançament dels Objectius de Desenvolupament Sostenible, l’encíclica del Papa Francisco sobre l’ecologia i la reunió climàtica de la ONU a París aquest any, Càritas treballaran per posar a la família humana i de la dignitat humana al centre del desenvolupament “.

El missatge central que van enviar als governs és el d’anar més enllà de les seves fronteres i reconèixer l’imperatiu moral que és inherent en la cura de la creació. També van cridar l’atenció sobre la situació dels cristians que pateixen persecució religiosa, els migrants i els refugiats de tot el món.

L’assemblea va concloure amb el discurs del cardenal Óscar Rodríguez Maradiaga, que va anunciar que el màrtir Óscar Arnulfo Romero serà el co-patró de la Càritas Internacional. Aquest anunci anima i obre boca de la beatificació de Mons. Romero el proper dissabte 23 a San Salvador.

T'interessarà ...