Pàgina d'inici > Noticies

Ordenacions presbiterals

El cardenal arquebisbe, Lluís Martínez Sistach, va ordenar preveres, per la imposició de les mans i la pregària consecratòria, els diaques Mn. Fernando Acosta i Mn. Felio Vilarrubias, en una viscuda cerimònia a la S.E. Catedral, plena de gom a gom de molt jovent, en la que participaren més de setanta preveres i diaques. El […]

El cardenal arquebisbe, Lluís Martínez Sistach, va ordenar preveres, per la imposició de les mans i la pregària consecratòria, els diaques Mn. Fernando Acosta i Mn. Felio Vilarrubias, en una viscuda cerimònia a la S.E. Catedral, plena de gom a gom de molt jovent, en la que participaren més de setanta preveres i diaques.

El cardenal en la seva homilia va convidar als nous preveres a “exercir el vostre ministeri sacerdotal amb la caritat pastoral de Jesús” i a “configurar la vostra vida cada dia, en la relació íntima de la pregària a Crist mateix”. Dirigint-se al nombrós grup de joves els digué “escolteu la crida de Déu, com han fet en Felio i en Fernado. Hi ha moltes vocacions a les que el Senyor us pot cridar, i potser ho fa també al ministeri sacerdotal. No tingueu pas por, si és així i responeu afirmativament, sereu plenament feliços”.

Fou una ordenació sacerdotal molt viscuda per tots els presents. Un preciós regal de Nadal, pels nous ordenats, i per l’Església diocesana de Barcelona.

T'interessarà ...